Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij de vastgoedontwikkelingen en -investeringen van Heylen Warehouses steeds centraal.

Bij onze vastgoedprojecten gaan we steeds uit van het ‘second life’ principe. Gebouwen moeten zo functioneel en aantrekkelijk zijn dat ze niet alleen aan de behoeften van vandaag voldoen maar ook aan die van de toekomst.

Duurzaamheid is niet alleen beter voor de mensen en het milieu, maar heeft ook een positieve invloed op de profit van onze klanten.

Wim Heylen | stichter

Onze visie is gebaseerd op het creëren en behouden van waarde op lange termijn voor onze klanten als gebruiker maar ook voor ons zelf als investeerder. In onze projecten streven we daarom steeds de volgende principes na:

  • Verlagen van energieverbruik
  • Verlagen van onderhoudskosten
  • Creëren van een gezonde, veilige, comfortabele en aangename werkomgeving
  • Stimuleren van het gebruik van alternatieve energie
  • Optimaliseren van het grondgebruik

Breeam

Indien gewenst, laten wij ons gebouw officieel certifiëren volgens de wereldwijd erkende BREEAM-standaard

BREEAM is een methode voor het certificeren van de duurzaamheid van gebouwen gedurende hun levensduur. De multi-criteria aanpak onderscheidt BREEAM, Europa’s meest algemeen aanvaarde standaard voor duurzaamheid voor gebouwen, van andere methoden. Het gebouw certificeringsproces evalueert landgebruik, milieuaspecten, het bouwproces, watergebruik, afval, vervuiling, vervoer, apparatuur en materialen, gezondheid en comfort, samen met het energieverbruik.

VE-Commerce, onze nieuwste vastgoedontwikkeling in Venlo werd ontworpen en gebouwd volgens de BREEAM-methodiek. Dit gebouw zal bij oplevering het Very Good-certificaat krijgen. Ook Agora21 Logistic Campus in Oud-Gastel streeft naar een Very Good-certificaat.

(BREEAM = Building Research Establishment Environmental Assessment Method).

Een greep uit onze talloze duurzame realisaties

Het resultaat? Een verhoging van uw profit, gelukkige en efficiënte medewerkers!

Nood aan logistieke ruimte? Wij zoeken voor u de juiste oplossing!

Contacteer ons
Contacteer ons