close

Wat doen we

Uw creatieve partner voor logistiek vastgoed

Heylen Warehouses investeert in flexibele en duurzame logistieke vastgoedoplossingen op de beste logistieke hotspots in de Benelux, Frankrijk en Spanje. Onze core business is het ontwikkelen, verhuren en beheren van warehouses en logistieke distributiecentra.

Investeren

Bij elke investering die we doen, houden we steeds rekening met onze kernwaarden.

Wij focussen hierbij steeds op lange termijn investeringen door in te zetten op innovatie, duurzaamheid, kwaliteit en operationele excellentie.

We hanteren een hoge standaard als het gaat om onze dienstverlening en vastgoedoplossingen en werken op transparante wijze met respect voor mens en milieu.

Heylen Warehouses is steeds op zoek naar nieuwe grondlocaties en investeringen. Hierbij zijn we geïnteresseerd in grootschalige (her)ontwikkelingen van green- en brownfields, renovaties, saneringen en sale- en- lease-back-operaties.

 

Onze kernwaarden

Landbank - bouwpercelen

Heylen Warehouses investeert niet alleen in bestaande logistieke panden maar ook in een landbank met bouwgronden.  Heylen Warehouses heeft een grondreserve van meer dan anderhalf miljoen m² op strategische locaties. Met deze bouwgronden in handen kunnen we snel inspelen op de wens van klanten die een pand op maat nodig hebben. Interesse in de mogelijkheden?

Bent u eigenaar van een bouwgrond en bent u geïnteresseerd om uw grond te verkopen?

Neem contact met ons op

 

 

Sale and lease back

Heylen Warehouses kan u bijstaan bij het realiseren van een sale-and-lease-backtransactie. Wij kopen uw eigendom en u huurt het terug gedurende een afgesproken periode.

Dat zorgt ervoor dat u zich weer kan focussen op uw core business en het geeft u de financiële ruimte om met het vrijgekomen kapitaal te investeren in de operationele taken en strategische groei van uw onderneming.

Wilt u de mogelijkheden van deze formule voor uw bedrijf met ons verkennen?

Neem contact met ons op

 

 

Hernieuwbare energie

Om de CO2 uitstoot ten gevolge van het energieverbruik van onze sites en panden te compenseren investeren we in hernieuwbare energieprojecten.

Lees meer over onze investeringen in hernieuwbare energie.

 

 

Ontwikkelen

Heylen Warehouses is de one-stop-shop voor de ontwikkeling op maat van logistiek vastgoed.

Ons multidisciplinair team staat klaar om samen met u te zoeken naar de meest geschikte oplossing voor uw ontwikkeling op maat. Hierbij denken wij onder meer aan een herontwikkeling of doorgedreven renovatie op uw eigen site, of een ontwikkeling op een nieuwe locatie.

Onze ontwikkelingen worden steeds gerealiseerd volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden en steeds met het second-life principe voor ogen.

Wij denken niet alleen als eigenaar of ontwikkelaar maar wij denken vooral vanuit uw perspectief, uw wensen en uw behoeften. Hierbij hebben we bewezen creatieve en flexibele oplossingen te kunnen bieden.

Built-to-suit

Om snel op de behoeften van onze klanten te kunnen inspelen, beschikken wij in België en Nederland over een aantal bouwpercelen op logistieke toplocaties.

Deze grondposities bieden tal van mogelijkheden om uw bedrijfsruimte op maat te ontwikkelen en vorm te geven.

Bent u op zoek naar een partner voor uw built-to-suit oplossing?

Neem contact met ons op

 

 

Herontwikkeling van bestaande sites

Efficiënt grondgebruik is bij Heylen Warehouses één van de speerpunten voor duurzamere toekomst. Bij het innemen van vrije, beschikbare ruimte, de zogenaamde greenfield ontwikkelingen zetten we hier maximaal op in door toepassing van ons campusmodel en door dubbel gebruik van de ingenomen grondoppervlakte via de ontwikkeling van PV-installaties op de daken.

Overheden ageren steeds sterker tegen het innemen en verharden van ruimte. Ook bij Heylen Warehouses vinden we dat we de inname van vrije ruimte door greenfieldontwikkelingen maximaal moeten compenseren.

Bijgevolg willen we sterker inzetten op de herontwikkeling van bestaande verouderde bedrijfsgebouwen of sites – de zogenaamde Brownfieldontwikkelingen.

Bent u eigenaar van een bestaand industrieterrein dat u wil verkopen of wil laten herontwikkelen?

Bespreek de toekomst van uw vastgoed met ons!

 

Beheren

Ook na de oplevering van onze gebouwen ontzorgen we onze partners.  Ons asset en property management team streeft naar een continue verbetering van de operationele prestaties van onze sites en panden. Om dit te verwezenlijken rusten wij onze panden uit met het Heylen Warehouses Building Technology Platform. Dit stelt ons in staat om de energieprestaties van de gebouwen te verbeteren en om aan gepland preventief onderhoud te doen zodat uw downtime geminimaliseerd wordt.

Ontdek ons Building Technologies platform hier.
Op zoek naar een toegewijde partner voor uw logistiek vastgoed?

Let's grow together

H NEEM CONTACT OP chevron_right

Alle updates over onze projecten, 1x per maand in uw mailbox.