close

Over Heylen Warehouses

Heylen Warehouses is een particulier logistiek en semi-industrieel vastgoedbedrijf, opgericht in 2001, met vestigingen in Nederland, België en Spanje.

We investeren in multimodale logistieke hotspots en bieden onze klanten state-of-the-art en toekomstbestendige vastgoedoplossingen. Onze kernactiviteit bestaat uit het ontwikkelen, verhuren en beheren van warehouses en distributiecentra waarbij we toegevoegde waarde creëren door onze in-house expertise.

Visie

Net als de oude bouwers van kathedralen, is het onze visie om te bouwen voor de toekomst, voor de volgende generaties.

Wij ontwikkelen, verhuren en beheren toekomstbestendige magazijnen, die worden gebruikt door toonaangevende klanten en merken. Onze warehouses zijn hierbij essentieel om een efficiënte distributie van materialen en goederen te realiseren of om waarde toe te voegen door o.a. productie, assemblage, customizing en reparatie. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen en een langetermijnvisie om te helpen bouwen aan een gezonde toekomst voor de logistieke sector in de Benelux.

Missie

Wij willen voor onze klanten een betrouwbare, dynamische en innovatieve partner zijn die kostenbewust, kwaliteitsvol en klantgericht werkt aan een duurzame en gezonde groei met respect voor mens en maatschappij.

Onze kernwaarden

done

Lange termijn waardecreatie

add close

We are in it for the long run, not hit and run.” Investeringen moeten duurzaam zijn, dit betekent dat ze ook op lange termijn moeten renderen.

done

Second life principe

add close

De gebouwen die we ontwikkelen en waarin we investeren moeten functioneel en aantrekkelijk zijn zodat ze niet alleen aan de behoeften van vandaag voldoen maar ook aan die van de toekomst.

done

Professionalisme

add close

We hebben de kennis en de knowhow om voor elk vastgoedvraagstuk, hoe uitdagend ook, een gepaste oplossing te kunnen bieden en om elk project correct en met respect voor timing, budget en wetgeving uit te voeren.

done

Creativiteit

add close

We zijn een bedrijf van ondernemers voor ondernemers. We denken met de klant mee en durven oplossingen aanreiken die zijn verwachtingen overstijgen.

done

Trots

add close

We zijn trots op wat we doen en wat we verwezenlijken. We zijn fier op onze mensen en op de kwaliteit die we leveren.

done

Duurzaamheid

add close

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA. We hebben respect voor de omgeving en de mensen waarmee we samenwerken. Zo maken we het verschil, ook voor de volgende generaties.

done

Respect

add close

We zijn een bedrijf van mensen voor mensen. We zijn eerlijk en behandelen iedereen met respect, zowel medewerkers, leveranciers als klanten. In onze samenwerkingen zoeken we altijd naar win-win-oplossingen. We hanteren een directe en duidelijke communicatie en willen vooral en in de eerste plaats betrouwbare partners zijn..

done

Work hard, play hard

add close

Succes is een team effort, we zijn trots op onze successen en vieren deze dan ook graag.

Op zoek naar een toegewijde partner voor uw logistiek vastgoed?

Let's grow together

H NEEM CONTACT OP chevron_right

Alle updates over onze projecten, 1x per maand in uw mailbox.