closeLocatiesKlik op een locatie

Geen resultaten voor deze filter

warehouses belgie

Depot 21

Op een strategische locatie in Olen, tussen de N13 en het Albertkanaal en vlakbij de E313 van Antwerpen naar Hasselt, Nederland en Duitsland bouwen we aan Depot 21, een nieuw distributiecentrum voor Flamingo Pet Products, een Belgische groothandel van dierenbenodigdheden. De nieuwe site  wordt de uitvalsbasis voor de verdeling van 8500 producten voor huisdieren naar de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

Agora 21 Logistic Campus

Vlakbij de afrit 21 van de A17 (die Rotterdam en Antwerpen met mekaar verbindt), bouwen we aan een state-of-the-art logistieke campus. De site ligt op het Business park Borchwerf II en bestaat uit een modern en multifunctioneel distributiecenter met een totale magazijnoppervlakte van 83.399m² en een maximaal aantal laadkades per unit.

We starten binnenkort aan de bouw van unit G van 11.000m².  De oplevering is voorzien begin 2023.

Meer details navigate_next
warehouses belgie

Antwerp East Port Logistic Campus

De site heeft een unieke ligging tussen de autosnelweg E313 en het Albertkanaal en grenst aan de Dennie Lockefeer Container Terminal (DLCT). Beide transportwegen verbinden de haven van Antwerpen met onder meer de haven van Luik (Trilogiport) en zorgen tevens voor een vlotte bereikbaarheid van Nederland en Duitsland. Deze campus is opgedeeld in diverse polyvalente eenheden vanaf circa. 10.000 m2. Daarnaast voldoet de campus aan de ‘state of the art’ normen van hedendaagse logistieke gebouwen.

Meer details navigate_next
warehouses belgie

BH Logistics Brugge

Het BH Logistics warehouse ligt op een boogscheut van de A11 te Brugge in de zone Pathoekeweg. De A11 zorgt voor een vlotte verbinding met de E40 (Oostende – Brussel), de E34 (Knokke-Antwerpen) en de Haven van Zeebrugge.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

Center Court 21

Dit warehouse voor het wereldbekende modemerk Calvin Klein bestaat uit 28.370m² opslagruimte en 7.105m² mezzanine. Het gebouw met eigen bedrijfsrestaurant bevat 6.000m² kantoren met een bijzondere vormgeving.

Meer details navigate_next
warehouses belgie

Europe Inland Logistics 21

De logistieke site is gelegen in Laakdal, tussen de Antwerpse en Limburgse regio, langs de E313 met directe snelwegtoegang die Antwerpen met Nederland en Duitsland verbindt.

De Europe Inland Logistics site ligt aan het Albert Kanaal met een de barge terminal BCTN op 1 km van de site. De BCTN terminal Meerhout is de grootste inland containterterminal van Vlaanderen. Deze combinatie maakt de locatie een ideale oplossing voor uw logistieke activiteiten.

Meer details navigate_next
warehouses belgie

Frame 21 Logistic Campus

Dit gebouw is gelegen in Herentals, tussen Antwerpen en Limburg en langs de E313 van Antwerpen naar Nederland en Duitsland, met directe snelwegverbinding (exit 21). De containerterminal van Antwerp East (DLCT) ligt op slechts 5 km afstand en de terminal van Meerhout (BCTN) op 25 km afstand van de site.

Meer details navigate_next
warehouses belgie

Antwerp East Portside 21

Op onze Antwerp East site ontwikkelen we – vlakbij de DLCT Dennie Lockefeer Container Terminal – een nieuw en duurzaam DC voor Van Moer Logistics.

We gaven het startschot in mei 2022.  Het state-of-the-art warehouse met een vloercapaciteit van 23.000 m² wordt in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd.

Meer details navigate_next
warehouses belgie

Ghent Gateway

Heylen Warehouses plant op het ‘Eiland Zwijnaarde’ bij Gent de realisatie van een groot logistiek complex voor warehousing.

Het zogenaamd ‘Ghent Gateway Logistics’ is een uiterst strategische site, gelegen aan het bekende klaverblad van Zwijnaarde (het kruispunt van de E40 en E17),  met een rechtstreekse toegang tot de stad Gent. Voor logistieke projecten een zeer waardevolle site, want de mogelijkheden voor ontsluiting zijn groot. Naast de onmiddellijke toegang tot de snelwegen is er ook meteen aansluiting met de R4, de Ring rond Gent en via kademuur ook toegang tot de Schelde waarmee er ook ontsluiting is over het water. Het bedrijventerrein, met een bruto oppervlakte van 20 hectare, is volledig omsloten door het water.

Meer details navigate_next
warehouses belgie

Ghent Gateway Tijarm

Het masterplan voor de site Gent is gebaseerd op een ‘last mile hub’-concept voor distributie in de stedelijke kern. Strategische gelegen op de kruising van de snelwegen E17 en E40 en dicht bij het stadscentrum van Gent. In fase 1 is een magazijn opgetrokken dat volledig geautomatiseerd en geklimatiseerd is volgens de specifieke farmaceutische eisen van onze klant McKesson, een toonaangevend zorgbedrijf op het gebied van farmaceutische distributie.

De kantoren bevinden zich boven de laadperrons.  Een massieve glazen gevel die noordwaarts is georiënteerd creëert een panoramisch uitzicht over de dokken en het kanaal. Dit zorgt voor een aangename werkplek door visueel contact met de omgeving en een overvloed aan natuurlijke daglichttoetreding. De typische seinhuizen waren de inspiratie voor de ‘concave architectuur’: buiten naar binnen halen en binnen naar buiten duwen. De gevel is afgewerkt met een exclusieve kopercoating, waardoor een uniek karakter in het stadslandschap ontstaat.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

Waterside Campus

Heylen Warehouses heeft naast  T-Port Logistic Campus ook een kavel waar het mogelijk is kleinere business units te huren. Waterside Campus is gelegen naast het Twente Kanaal en in directe verbinding met CTT containerterminal. Het terrein in zo’n 53.000m² groot en er zijn 8 geschakelde units beschikbaar van 3.000 tot 8.500m².

Meer details navigate_next
warehouses belgie

Ghent Logistic Campus

Heylen Warehouses bouwt een state-of-the-art logistieke campus in het hart van het North Sea Port-gebied (Haven van Gent). De campus  ligt naast de R4 (J. Paryslaan) en geniet van het voordeel van een directe toegang tot de snelweg E34 (Antwerpen-Gent-Zeebrugge) en de snelweg E17 (Antwerpen-Gent-Frankrijk).

De Grootschalige logistieke campus bestaat uit moderne distributie- en opslagmagazijnen met een totale oppervlakte van 150.000m² magazijnen. De campus is onderverdeeld in units van ongeveer 10.000m². Dit om de wensen van verschillende klanten op een flexibele manier in te kunnen vullen. De accommodatie kan groeien of krimpen naargelang de klantvraag.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

HG Storage Logistic Campus

Heylen Warehouses bouwde voor Broekman Logistics een ADR magazijn voor de opslag van gevaarlijke goederen.

Meer details navigate_next
warehouses belgie

Kube 23

Met Kube 23 realiseerden we voor de grote logistieke dienstverlener Distrilog Group 11.000 m² magazijn met 16 laadkades en een mezzanine van 2.000m².

Meer details navigate_next
warehouses belgie

Eindhout Logistics

Van hieruit staat Kuehne & Nagel in voor de distributie van goederen naar verschillende landen over heel de wereld. Dit zijn meestal producten zoals scheermessen, scheerschuim enz. In België heeft Kuehne & Nagel 7 vestigingen.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

Logistic Mill 21 Campus

Heylen Warehouses bouwt een state-of-the-art distributiecenter op Kampershoek 2.0, Weert, een unieke logistieke plek aan de rijksweg A2-E25, tussen Eindhoven en Maastricht en vlakbij de Belgische grens.

De grootschalige logistieke campus bestaat uit een modern distributie- en opslagcentrum met in totaal 118.085  m² magazijnoppervlakte.

De ontwikkeling bestaat uit 2 onderdelen, waardoor een groene long met 100 jarige oude bomen kronkelt, die integraal geïntegreerd worden in het architecturaal design van de site.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

Logistic Park Venlo II

Voor Frankort & Koning bouwden we een distributiemagazijn met diverse koelruimtes voor de opslag van groenten en fruit die op verschillende temperaturen opgeslagen dienen te worden. Het magazijn met aansluitende kantoren is gelegen op het Fresh Park te Venlo.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

Logistic Park Venlo III

Voor Staay-Van Rijn Food Group bouwden we een koelmagazijn voor de opslag en distributie van groenten en fruit. Het werd een state-of-the art complex aan de inrit van het Fresh Park te Venlo.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

Radiator Springs 21

Op het bedrijvenpark Avantis in Heerlen bouwden we een distributiecentrum van 28.000 m2 voor Stelrad en Henrad, beide onderdeel van de Stelrad Radiator groep.

De radiatorgroep huurt in totaal ruim 28.000m2 ‘build-to-suit’ logistiek vastgoed, waarvan 25.000 m2 magazijnen, 2.900 m2 mezzanine en 400 m2 kantoren. Henrad en Caradon Stelrad zochten een gezamenlijk magazijn. De locatie in Heerlen is uiterst geschikt om de West-Europese markt te beleveren. Het magazijn bevindt zich op korte afstand van de fabriek in Nuth in het hart van de Europese markt

Avantis is het eerste Duits-Nederlandse bedrijvenpark dat zich op de grens tussen Aken en Heerlen bevindt. In logistiek opzicht zijn de uitstekende verbindingen van deze locatie een sterk pluspunt voor bedrijven zoals Stelrad/Henrad Radiators, die goederen distribueren met focus op de Europese markt. Eerder vestigden er zich al bedrijven zoals DocMorris, Arion, Continental en DHL.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

SHIPP 21

Gelegen in de provincie Zuid-Holland, tussen de Dordrechtse Kil en de Haven van Rotterdam, ontwikkelen we een grootschalige industriële campus voor watergebonden logistieke en (semi-)industriële activiteiten zoals bijvoorbeeld e-commerce, ADR, gekoelde opslag… De campus biedt 230.000m² aan warehouseruimte en wordt gefaseerd gebouwd. Om de aansluiting tussen de N217 en de SHIPP 21 campus te optimaliseren, wordt een nieuwe ontsluitingsweg gerealiseerd. Voor de woonkern van Puttershoek betekent dit minder verkeersoverlast en meer veiligheid. In november 2021 wordt gestart met de aanleg van de nieuwe ontsluiting.

Bouwfase 1 van depot 1, met 4 logistieke units van ongeveer 21.350 m², vangt aan begin 2022.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

Silk Route 21 Logistic Campus

Silk Route 21 Campus ligt in het centrum van de metropoolregio Rotterdam & den Haag, langst de snelwegen A16, A13, A20 en de A12. De site ligt op 5 minuten van het Rotterdam-den Haag vliegveld. Deze campus van zo’n 47.500m² ligt op een triple AAA locatie.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

Sugar Fields 21

De grootschalige campus, waar onze klant ID Logistics de logistieke flow voor o.a Mediamarkt in goede banen leidt, bestaat uit een modern distributie- en opslagcentrum met een totale magazijnoppervlakte van 68.000m². De campus is opgesplitst in schakelbare units van 12.000m².

Meer details navigate_next
warehouses nederland

T-Port North Campus

Heylen Warehouses bouwt in Twente T-Port Logistic Campus met ongeveer 180.000m² logistiek vastgoed. Plaatselijke reeds gevestigde logistieke ondernemers: de CTT containerterminal  o.l.v. Bolk, Port of Twente en het Twente XL Business Park stappen mee in het gemeenschappelijke verhaal om deze campus the next big hot spot van Nederland te maken.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

The Dutch Vault

The Dutch Vault is goed voor 13.000 m2 productie-, opslag- en kantoorruimte in Houten. Dit ter vervanging van het historische muntgebouw in centrum Utrecht, dat 100 jaar dienst deed en niet meer up-to-date was.

De buitenkant van het pand voor de Koninklijke Nederlandse Munt oogt als een kluis, met bijna geen zichtbare openingen. De facetten op de buitengevel zijn geïnspireerd op reliëf eigen aan de Nederlandse euromunten.

De goudkleurige gevelbekleding bestaat uit voorgelakte geprofileerde staalplaten die in verschillende richtingen geplaatst werden en zo voor een nieuwe dimensie zorgen. De verticale en horizontale lagen ontmoeten elkaar in de nieuwe, gefacetteerde gevel.

In totaal is er circa 62 ton staal buitenplating, 56 ton profielen en 6 ton vlak staal voor het zetwerk geplaatst tegen de gevel. Dankzij duurzame bouwdelen werd het ‘second life’-principe volop gerespecteerd.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

Trailer & Container Yard

Aan de belangrijkste kruispunten in logistiek transport hebben wij een verharde trailer en container parking (12.253m²) met ongeveer 64 plaatsen beschikbaar. Gelegen naast de snelwegen A67 en A73, Hutchison Ports Barge Terminal en vlakbij 2 treinterminals, is dit de ideale plek om extra trailers of containers te stockeren.

Meer details navigate_next
warehouses nederland

VE Commerce Campus

Op een grondperceel van ruim 22 hectare op business park Trade Port Noord Venlo werd een warehouse gebouwd voor wereldbekende modemerken Tommy Hilfiger en Calvin Klein van in totaal 140.000 m2 magazijnoppervlakte, bestaande uit onderling schakelbare units van 15.000 m2.

Meer details navigate_next
warehouses belgie

Dunkerque Logistics Campus 21

Heylen Warehouses bouwt een State of the Art logistiek magazijn van ca. 64.000m² in het noorden van Frankrijk.

Het terrein van ca. 100.000m² is strategisch gelegen in de haven van Duinkerke, naast de deepsea containerterminal en Roro Terminal. Als onderdeel van de haven biedt deze locatie verschillende transportmodi richting het Europese achterland.

De haven van Duinkerke ligt aan de Noordzee, op slechts anderhalf uur van de drukst bevaren zeeweg ter wereld (600 schepen per dag). Duinkerke ligt op 40 km van de Engelse havenstad Dover, op 10 km van de Belgische grens en is gelegen in het hart van de driehoek Brussel-Londen-Parijs.

Meer details navigate_next
warehouses belgie

Europe Inland Logistic Campus

Europe Inland Logistic Campus 21 is gelegen op een strategische locatie in Ham, tussen Antwerpen en Limburg.

  • Het distributiecentrum ligt langs de E313 van Antwerpen naar Hasselt, Nederland en Duitsland.
  • De BCTN terminal van Meerhout – de grootste binnenvaartterminal in Vlaanderen – ligt slechts op 500 m afstand van de site.
Meer details navigate_next
Op zoek naar een toegewijde partner voor uw logistiek vastgoed?

Let's grow together

H NEEM CONTACT OP chevron_right

Alle updates over onze projecten, 1x per maand in uw mailbox.