close

Heylen Warehouses Building Technologies 21

7 feb 2022

Uw logistieke operatie staat voorop bij de (her)ontwikkeling van onze warehouses. Om duurzame en operationeel efficiënte gebouwen te realiseren, ontwikkelden we samen met onze in-house experten ons eigen Building Technologies platform. Het platform maakt uw onderneming efficiënter, voordeliger, gezonder, veiliger en duurzamer. We vertellen graag hoe het werkt en wat het voor u en uw onderneming kan betekenen.

Meten is weten

De Formule 1 is het voorbeeld waar data wordt gebruikt om resultaat te behalen. Strategische en operationele besluitvorming en data gaan hand in hand. Door data centraal te verzamelen, wordt operationele snelheid en efficiëntie verbeterd.

Bij Heylen Warehouses hanteren we dezelfde strategie. Alle warehouses die we (her)ontwikkelen, rusten we uit met een veelheid aan sensoren en actuatoren die passieve gebouwcomponenten en -installaties actief maken. Denk hierbij aan digitale meters die het verbruik van nutsvoorzieningen real-time meten, maar ook temperatuursensoren, luchtkwaliteitsensoren, aanwezigheidsdetectors, bewegings- en daglichtsensoren, sensoren die de status van dockpoorten (open/dicht/storing) en docklevelers capteren, rookdetectoren, bewakingscamera’s, toegangscontrolesystemen, inbraakdetectoren, lekdetectoren, enz.

Eén uniforme digitale infrastructuur

Deze online sensoren en actuatoren verzamelen diverse data van alle ruimtes en installaties in een gebouw. Die data geven je niet enkel actuele informatie maar worden ook centraal geanalyseerd op ons Building Technologies Platform. Dergelijke analyses maken uw prestaties inzichtelijk op het gebied van energieverbruik, werkcomfort, logistieke operatie en veiligheid. Zo worden bijvoorbeeld eventuele lekkages opgespoord, automatisch preventief onderhoud ingepland, energieverbruiken geoptimaliseerd, ruimtes automatisch geventileerd bij een te hoog CO2 gehalte, enz. U beschikt dus altijd over real-time informatie én inzicht.

We helpen u graag met onze slimme warehouses

Zoekt u een logistiek bedrijfspand en wilt u profiteren van alle voordelen van ons Heylen Warehouses Building Technologies platform? Contacteer ons. We voorzien op maat gemaakt advies en garanderen een correcte implementatie van de nodige systemen.

Heylen Warehouses DNA

Heylen Warehouses is meer dan alleen een landbeheerder of verhuurder van logistiek vastgoed. Het is onze verantwoordelijkheid uw business te doorgronden. Pas dan zijn we in staat om u op maat en optimaal te ondersteunen met onze gebouwen en systemen. Onze oplossingen moeten naadloos aansluiten op uw behoeften zodat u kunt ondernemen en groeien. Deze aanpak zit in ons DNA: Heylen Warehouses versterkt haar klanten en zichzelf met de juiste expertise en persoonlijke begeleiding in logistiek vastgoed en logistieke processen.

Op zoek naar een toegewijde partner voor uw logistiek vastgoed?

Let's grow together

H NEEM CONTACT OP chevron_right

Alle updates over onze projecten, 1x per maand in uw mailbox.