close

VE Commerce Campus

Optimaal verbonden via binnenvaart en spoor

Op een grondperceel van ruim 22 hectare op business park Trade Port Noord Venlo werd een warehouse gebouwd voor wereldbekende modemerken Tommy Hilfiger en Calvin Klein van in totaal 140.000 m2 magazijnoppervlakte, bestaande uit onderling schakelbare units van 15.000 m2.

De campus is strategisch gelegen, nabij de Cabooter Railterminal Greenpoort en de Hutchison Port Venlo.

Cabooter Railterminal Greenpoort

Deze terminal bevindt zich op slechts 3 kilometer afstand en is een knooppunt van connectiviteit en logistiek. Met acht sporen van negenhonderd meter en een indrukwekkende maximale capaciteit van 800.000 TEU per jaar, is deze terminal een ware spil in het regionale transportlandschap. Dagelijks worden hier maar liefst 12 treinen geladen en gelost, wat neerkomt op een ontlasting van het wegverkeer dat anders 56 vrachtwagens zou vereisen. Deze efficiëntie vertaalt zich niet alleen naar operationele voordelen, maar ook naar een merkbare vermindering van CO2-uitstoot, waardoor onze campus een positieve impact heeft op het milieu.

Naast de Cabooter Railterminal Greenpoort vinden we ook de Hutchison Port Venlo, gelegen aan de Celsiusweg 30. Samen vormen deze terminals een symbiotisch netwerk dat de groei en efficiëntie van onze campus ondersteunt.

Blinded by the light op dé nr. 1 hotspot van Nederland
Op zoek naar een toegewijde partner voor uw logistiek vastgoed?

Let's grow together

H NEEM CONTACT OP chevron_right

Alle updates over onze projecten, 1x per maand in uw mailbox.