Nieuws

Onthulling kunstwerk te Weert in het bijzijn van Heylen Warehouses

04/07/19

Bedrijvenpark Kampershoek 2.0 heeft sinds 24 juni een hele bijzondere centrale wateras op het park. Water en licht zorgen voor een aangenaam spektakel op dit nieuwe in aanbouw zijnde bedrijventerrein in Weert.

De ontwerper van het kunstwerk is industrial designer Ruud van Eggelen van bureau CM3 custommade. Hij vertelt over hoe de weerspiegeling van de wateras een golvende beweging creĆ«ert door de vorm van de beschoeiing. Ledverlichting zorgt ’s avonds voor spectaculaire effecten van het water op Kampershoek. Wethouder Wendy van Eijk legt uit hoe het kunstwerk bijdraagt aan de hoogwaardige uitstraling van het bedrijvenpark.

Heylen Warehouses

CEO Ralph Caspanni en projectleider Pieter-Jan Van Nyen gingen mee ter plaatse om de opening van het lichtspektakel bij te wonen. Voor Heylen Warehouses is dit een prachtige aanvulling op de ‘groene long’ die dankzij de nieuwe afrastering beschermd wordt tijdens de bouwwerken van hun logistiek magazijn. De combinatie van natuurlijk historisch groen en kunst op zijn mooist zorgen voor een toekomstige toplocatie voor bedrijven.

 

Nood aan logistieke ruimte? Wij zoeken voor u de juiste oplossing!

Contacteer ons
Contacteer ons